Наталя Могилевська розсекретила ім'я коханого: що відомо про її стосунки

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Народна артистка України Наталя Могилевська одна з тих, хто навіть у найжорстокіших реаліях війни все ж відкрила своє серце для нових стосунків. І хоча співачка намагається зберегти особисте життя в секреті від публіки, деякі деталі свого роману вона вирішила розкрити. Що відомо про коханого Наталії Могилевської - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Тривалий час співачка та продюсерка була самотньою, проте під час повномасштабної війни вона нарешті знайшла своє кохання. Наталя не одразу почала розповідати прихильникам про нові стосунки, проте невдовзі вирішила, що усім українцям потрібна підтримка в такий непростий час, а її особиста історія може мотивувати когось не зачинятися в собі, а спробувати віднайти щастя попри труднощі.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у День святого Валентина співачка вперше назвала ім'я свого коханого. Символічно, що її обранця звуть саме Валентин, а разом з тим, сама Наталя присвятила йому оновлену версію свого хіта "Любила", який переклала українською мовою.

Нині Наталя Могилевська живе разом із Валентином, а від початку війни вони разом подолали чимало випробувань. Зокрема чоловік супроводжував артистку під час поїздок у небезпечні місця, коли її музиканти відмовлялися туди їхати.

Цікаво, що пара знайома вже 20 років. Проте їм знадобилося вкрай багато часу, щоб усвідомити, що між ними щось більше, ніж дружба. Сама співачка говорила, що одного разу прийняла усвідомлене рішення залишатися холостячкою до того моменту, поки не зустріне гідного чоловіка, для якого зможе стати хорошою дружиною. Судячи з усього, Валентин виявився саме таким.

Він дуже сильна людина. Ми були знайомі 20 років. Колись він намагався побудувати стосунки зі мною, але це було неможливо, тому що він був дуже жорстокий до того, як має поводитися жінка. А я була заточена на кар'єру,

- розповідала Могилевська в інтерв'ю проєкту "Як ти?".

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 47-річна Наталія Могилевська опублікувала фото без макіяжу. Фанати зазначили, що артистка виглядає набагато молодшою за свій вік.