“путін – х*йло”. Шанувальниця YAKTAK насмішила глядачів концерту витівкою на сцені (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями Мережу розірвав один потішний ролик. Прямо під час концерту реп-виконавця YAKTAK у Києві на сцені з'явилася маленька дівчинка, яка надзвичайно сильно розсмішила глядачів. Подробиці - в нашому матеріалі.

YAKTAK співав одну із своїх композицій, аж тут в якийсь момент на сцену піднялася дитина. Дівчинка хотіла обійняти улюбленого виконавця, однак все закінчилося доволі курйозно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли дитина взяла мікрофона до рук. то голосно викрикнула в нього стрічки з всім відомої пісні про російського президента. Маленька українка заявила, що “путін – х*йло”. Зал схвально зустрів слова дівчинки та підтримав її нескінченними аплодисментами.

Момент цитування знаменитої пісні був зафіксований  на камеру. Як виявилося дівчина співака Аліса,  з-за куліс зняла кумедний випадок. Кохана YAKTAK не могла навіть передбачити, чим закінчиться вихід юної фанатки, відтак залишила під відео наступний коментар:

По моїй реакції в кінці видно, що я трішки в шоці.

@your_eliss

по моїй реакції в кінці видно що я трішки в шоці

♬ Силует твого тіла YAKTAK - YAKTAK SONGS
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виконавець  YAKTAK розкритикував українців за прослуховування російської музики. Артист емоційно відреагував на показники музичних чартів України.