Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому вже давно не виставляв фото з коханою

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Мегапопулярний колумбійський кухар та ведучий шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво, якого вигнали з магазину, чесно зізнався, чому останнім часом поруч з ним не видно його нової обраниці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікаво, що Хіменес-Браво раніше хоч і рідко, але публікував щасливі кадри разом зі своєю дівчиною. Проте останнім часом подібні світлини та ролики перестали з'являтися у профілі чоловіка. Шанувальники засипали зірку питаннями, чи бува нічого не сталося в їхніх стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шеф-кухар вирішив поберегти нерви фоловерів та лаконічно відповів на їх численні питання. Як виявилося, його обраниця перебуває у Польщі, а саме у Варшаві. Там же разом з нею живе і песик ведучого на прізвисько Чоко.

Чоко (песик – прим. ред.) і моя дівчина зараз у Варшаві. З ними обома все добре,

- зазначив Ектор.

Як повідомляє кухар, вони можуть зідзвонюватися з коханою людино  три, а то і чотири рази на день. Також він говорить, що постійно бачить улюбленого песика.

Щодня я розмовляю зі своєю дівчиною, по три-чотири рази. Щоразу я бачу Чоко,

- поділився Ектор.

Варто зауважити, що серце зіркового кухаря вже досить давно зайняте. Про його стосунки громадськості стало відомо ще у 2021 році. Також відомо, що до того часу Ектор просто не говорив про кохану на широкий загал. Очевидно, вона з'явилася в житті зірки набагато раніше. За словами ведучого, він не хоче зурочити своє щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ектор Хіменес-Браво похвалився почесною нагородою від Залужного. Ектор Хіменес-Браво визнав, що йому складно стримати емоції, адже він вкрай пишається, що був удостоєний нагородою від головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.