На екранах усе набагато яскравіше: Наталка Денисенко показала, як знімають постільні сцени в кіно (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська акторка Наталка Денисенко, яка приголомшила шанувальників незвичайним купальником, відкрила таємниці знімального процесу. Зірка українських серіалів розповіла, скільки часу можуть тривати її робочі зміни, а також наочно продемонструвала, як знімаються постільні сцени. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Наталка Денисенко відповіла на запитання підписників щодо її роботи. Так, розповідаючи про зйомки еротичних сцен, зірка наголосила, що перш ніж вмикаються камери, актори заздалегідь репетирують близькість. Це допомагає їм зблизитися і показати почуття в кадрі, навіть якщо раніше колеги не були знайомі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що нелегко під час зйомок не тільки акторам, а й усій знімальній групі. Наприклад, оператори змушені шукати нові незвичайні ракурси, щоб вийшов якісний і красивий кадр.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Крім того, Наталка згадала, скільки тривав її найдовший знімальний день. Як правило, робочий день акторів триває приблизно 12 годин, проте бувають випадки, коли процес сильно затягується. Приміром, неодноразово Наталці Денисенко доводилося працювати 20 годин поспіль, а одного разу вона провела на роботі 28 годин, але тоді вона знімалася одночасно у двох проєктах.

Взагалі знімальний день - це 12 годин. Плюс час на дорогу до майданчика і назад. У мене було колись 20 годин. Хоча ні! Було і 28 годин, але це коли було два знімальні майданчики поспіль,

- розповіла Наталка.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко розповіла, як у Туреччині  познущалися з українського борщу. Актрису обурило меню, запропоноване їй у ресторані одного з найдорожчих готелів країни.