Ексдружина Остапчука зізналася, чи заважає медійність її новим стосункам

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина скандального шоумена Володимира Остапчука, яка без успіху намагається з ним вирішити питання поділу спільного будинку, розповіла про нові стосунки. Христина Горняк зізналася, як до її популярності ставиться новий бойфренд. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Нотаріус і блогерка Христина Горняк після шлюбу з Володимиром Остапчуком стала впізнаваною персоною в медійному просторі. Тому не дивно, що про її життя часто говорять українські ЗМІ. А ось її новий коханий, судячи з усього, не звик до публічності та підвищеної уваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, нещодавно підписники поцікавилися у Христини, як її новий бойфред ставиться до того, що її ім'я часто миготить у ЗМІ. У відповідь на це блогерка запевнила, що він не знає, наскільки часто і що саме про неї пишуть, бо не читає українські ЗМІ.

Він не читає українських ЗМІ, тому ніяк не ставиться до таких новин. Але він поважає моє минуле, тому що це моє життя, і зрозуміло, що у всіх є минуле,

- відповіла Христина Горняк.

Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Христина Горняк  відреагувала на вчинок Володимира Остапчука  та Катерини Полтавської. Колишній Христини зняв відео, на якому показав, як він з новою дружиною господарює у спільному з Христиною будинку.