"Повнота стає нормою": кохана Дмитра Кулеби висловилася щодо зайвої ваги

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кохана міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби прокоментувала скандальні висловлювання Остапчука про дівчат "10 з 10". Однак піарниця та бізнесвумен Світлана Павелецька вирішила висловитися не про гоління, а зайву вагу. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Світлана поділилася публікацією, в якій висловилася про оціночні судження. Знаменита піарниця зазначила, що любить доглядати за своєю зовнішністю, однак робить це виключно з особистих уподобань, а не орієнтуючись на те, що подобається чоловікам.

Мені подобається доглядати за собою. Мені подобається бути для себе 10 із 10. І я ніколи не питала чоловічої думки з цього приводу. Мені ніколи не потрібно було схвалення чоловіка. Я завжди робила це для себе. Ти не повинна сприймати оцінку інших, але в тебе має бути своя внутрішня шкала, за якою ти маєш себе оцінювати. Ти маєш бути найкращою версією себе, особливо це стосується здоров'я, ти маєш бути в нормі,

- повідомила обраниця Кулеби.

Фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Світлана Павелецька висловилася про людей, які не стежать за своєю фігурою. Блогерка наголосила, що у спробах перешкоджати фетшеймінгу (дискримінації через зайву вагу), у суспільстві почали нормалізувати проблеми зайвої ваги. Сама ж вона вважає, що популяризувати краще активний спосіб життя, а не навпаки. Проте обраниця Дмитра Кулеби впевнена, що гоління - вибір кожного, на який не повинні впливати стереотипні висловлювання інших людей.

Я дуже багато наривалася на хейт, коли писала про повних. Це нормально, що вони є, але це ненормально, що повнота стає нормою. Люди можуть бути будь-якими, але при цьому норма, як ти живеш у суспільстві, у соціумі, має зберігатися. Але це 100% не про голені або неголені ноги,

- заявила Павелецька.

Фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно ми розповідали, що нова кохана Дмитра Кулеби  показала ніжний поцілунок  із ним. Фото було зроблене під час гуцульського весілля.