Залучилася підтримкою адвоката Деппа. Спірс здивувала реакцією на розлучення з Асгарі

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Епопея щодо розриву легендарної Брітні Спірс із Семом Асгарі набирає нових обертів. Раніше ми повідомляли що 29-річний коханий артистки подав на розлучення. Співачка почала діяти.

Раніше говорилося, що виконавицю бачили у Лос-Анджелесі без обручки на пальці. Відразу почалися ширитися чутки щодо її можливого розриву шлюбу з молодим чоловіком. Вже потім, як повідомляє ТСН  Брітні вирішила скористатися послугами адвокатів для розриву стосунків з чоловіком на офіційному рівні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося допомагати Спірс у судових тяганинах із Семом Асгарі буде досвідчена адвокатка лора Вассер. Цікаво що жінка безпосередньо спеціалізується у питаннях розлучень. Свого часу вона надавала послуги таким знаменитостям, як Кім Кардашьян, Кевін Костнер та Джонні Депп.

При цьому Брітні, як і Сем, поки що не зробила жодних заяв з приводу їхнього розриву. Однак 41-річна зірка у своїх соцмережах залишила цікавий допис, у якому повідомила що "скоро придбає собі коня". Незрозуміло, що саме мала на увазі поп-діва, але очевидно йдеться про певний новий виток в її житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те, як Брітні Спірс шокувала зовнішнім виглядом після ботоксу. Тепер співачка намагається це виправити.