Ніжно обіймалвся і цілувався... не з Готочкіною: Тарас Цимбалюк розбурхав Мережу пікантним відео

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавно мережу розбурхало одне цікаве відео. На ньому відомий український актор Тарас Цимбалюк обіймався та цілувався з дівчиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цимбалюк - один із секс-символів українського шоу-бізнесу, тому і не дивно що він є бажаним нареченим для будь-якої жінки. Плітки щодо особистого життя Тараса активно почали ширитися через нещодавнє відео з ним. Як виявилося артист з'явився у кадрі разом з українською співачкою Гелею Зозулею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, серія загадкових та пікантних відеофрагментів пари набрала понад 100 тисяч переглядів у Tick-Tock. На відео бачимо як Тарас та Геля ніжно обіймаються та цілуються. Зозуля підігріла обговорення до їхнього спільного ролику своїм інтригуючим коментарем.

Любов невгамовна…

– підписала ексклюзивний контент виконавиця.

@gelyazozulya Підписуйся на інст, щоб нічого не пропустити @ТАРАС ЦИМБАЛЮК #гелязозуля #бавовна #цимбалюк #весілля #українськевесілля ♬ BAVOVNA - Геля Зозуля

Звісно, користувачі не могли обійти стороною цю новину вони активно обговорюють чи насправді між парою є якийсь романтичний зв'язок чи це просто робоча зйомка. Частина фоловерів вважають цей варіант найімовірнішим, адже артистка нині готує кліп на трек "BAVOVNA". Отож, фоловери пишуть:

  • Пішла жара.

  • Оце чоловік! Щастя Вам!

  • Гарна пара.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Цимбалюк показав нове тату. Актор заявив, що нові малюнки на тілі особливого сенсу не несуть.