Несподівано приїхав додому. Військовослужбовець Віталій Козловський повернувся у Київ (ВІДЕО )

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак, а нині військовослужбовець Віталій Козловський, який нещодавно опублікував своє селфі з можливого обстрілу, несподівано приїхав до Києва. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, артист на деякий час повернувся додому. Спочатку Віталій поїхав на краматорський вокзал, який російські війська безжально нищили минулого року. Окупанти тоді гатили по місцю евакуації громадян. Артист зізнався, що йому було дуже важко дивитися на місце обстрілу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після своєї поїздки до Краматорська Віталій приїхав у рідний Київ. Новоспечений військовий констатував що життя в столиці кардинально відрізняється від фронтового.

Під’їжджаю до Києва. Дивлюсь на місто і тільки зараз остаточно усвідомлюю, що відбувається там… І наскільки це інше життя,

- написав  Козловський під відео в Instagram.

Знаменитість зізнався що не просто так приїхав у місто, проте подробиць він не розсекретив. Чоловік лише констатував, що повернеться на фронт.

Я приїхав на декілька днів з дуже важливою метою! Що саме? Поділюся з вами найближчим часом. Ще на день вирушу в Рівне, там буде виступ, з якого зможу придбати необхідне для передової. І потім - знову до своїх. Боремось,

 - поділився Віталій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський натякнув, що його мама підтримує російську агресію проти України. Це дуже боляча тема для артиста.