Смілива, сильна та ніжна: про співачку Diana Gloster в її день народження (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Сьогодні свій 30-ий день народження святкує відома українська співачка, авторка пісень та інфлюенсерка Diana Gloster. Смілива, сильна й незалежна жінка, яка підкорила серця шанувальників своєю щирістю, красою та силою. Яким був останній рік для співачки - розповідає HOCHU.ua!

За останній рік Діана розкрилася не тільки як талановита співачка, а й як інтерв’юерка, записавши 25 подкастів GLOSTER FM з артистами, блогерами та іншими зірками шоубізнесу. Варто згадати і про особистий внесок співачки у спадщину української культури: її пісня “Я у себе” стала для багатьох жінок маяком у подоланні шляху до самоповаги та любові до себе.

Діана пропагує рівноправ’я не тільки у своїй творчості, а й демонструє на власному прикладі. Зокрема її стосунки з молодим чоловіком, про які вона неодноразово розповідала в інтерв’ю є моделлю взаєморозуміння, взаємоповаги та здорових відносин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також співачка продемонструвала власну жіночу силу і під час зйомок свого кліпу “Кіно”, коли виконувала складні трюки на спортивному авто, відмовившись від послуг каскадера. Цим рішенням Діана вкотре підтвердила, що жінки здатні на все, якщо їм давати можливість діяти. Що цікаво, вона вдало поєднує в собі образ сильної, сміливої, відчайдушної амазонки з ніжною, витонченою та доглянутою леді, чим руйнує міфи та стереотипи про грубих феміністок.

Діана захоплює своєю любов’ю до праці та саморозвитку. Успішно будує співочу кар’єру, крокує в ногу з прогресом, використовуючи штучний інтелект у кліпах та пише мотивувальні, глибокі за сенсом пісні. А ще вона має світлу мрію – виступити на стадіоні “Олімпійський” перед своїми шанувальниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Володимир Дантес презентував новий альбом під назвою “Кити”. А в однойменній пісні він розповідає про своє дитинство та покійного батька.