Учасник "Холостячки" зі Златою Огнєвіч Роман Свечкоренко одружився: перші фото з весілля

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Учасник другого сезону проекту "Холостячка" зі Златою Огнєвіч, психолог і блогер Роман Свечкоренко зіграв весілля. Чоловік одружився зі своєю коханою, дизайнеркою Валерією Чернецькою, яка молодша за нього на 10 років. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Перші кадри з весілля блогерів з'явилися в соцмережах їхніх друзів, присутніх на святкуванні. Сама церемонія пройшла просто неба на природі. А її ведучим виступив один з учасників скандалу на тему волосся на жіночому тілі Богдан Буше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/svechkorenko
Фото: instagram.com/vicky_mare

Для свого весілля Валерія Чернецька обрала приталену напівпрозору сукню з вишитим орнаментом, яку доповнила пишна фата зі шлейфом. А для свого букета нареченої дівчина зібрала композицію, що поєднувала флористичну зелень і білі квіти.

Фото: instagram.com/vicky_mare
Фото: instagram.com/vicky_mare

Для Валерії це перше заміжжя, а ось Роман Свечкоренко вже був у шлюбі. З колишньою дружиною Ілоною він виховує їхню спільну доньку Мію.

Серед знаменитих гостей також були помічені блогерка Віка Маремуха, колишня ескортниця Ксюша Манекен, підприємець і учасник списку Forbes 30 до 30 Євген Таллер, бізнесмен і учасник "Холостячки-2" Максим Тарапата, бізнесвумен Сабіна Мусіна та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше одна з сестер Олсен  таємно вийшла заміж  і вже народила дитину. Стало відомо, чим живе зараз знаменита близнючка.