Пропагандистський театр рф із зірками зі "Сватів" не пустять виступити в Ізраїлі

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російський театр "Ленком", який славиться своєю підтримкою кремлівської диктатури та армії окупантів, зібрався з гастролями до Ізраїлю. Однак через агресію рф важко знайти країни, які на своєму кордоні захочуть зустріти путіністів. І цей раз не став винятком. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У жовтні 2023 року в Ізраїлі мав виступити російський театр "Ленком", у якому грають зірки серіалу "Свати" Олеся Железняк і Тетяна Кравченко. Самі актриси публічно співають оди путіну і підтримують абсурдні наративи про нацистів в Україні.

Утім, вони не єдина з артистів російського театру, хто підтримує вторгнення рф у суверенну Україну. "Ленком" - це ціла організація, що поширює кремлівську пропаганду і підтримує дії окупантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, на подив пропагандистів, зустрічати росіян із розпростертими обіймами відмовляється не одна лише Україна. Місцеві ізраїльські активісти домоглися скасування виступу "Ленкома". Про це повідомила голова громадської організації "Вільний Ізраїль" Катерина Купчик на особистій сторінці у Facebook. Активістка послала росіян слідом за їхнім кораблем і зазначила, що скасування пропагандистів - робота величезної команди небайдужих людей.

Спасибі величезне всім. Редакторам і журналістам російською та івритом. Тим, хто писав листи. Надсилав імейли. Хто телефонував. Хто підписував петицію. Акторам, які відмовилися мовчати. Громадським активістам. Небайдужим людям. Хто пересилав родичам і друзям. Нічого б цього не було без вас, тим паче в лічені дні. Вау. Пишаюся, знімаю капелюх і мрію скоріше випити за мир в Україні, бо я втомилася... "Ленком" іде за російським кораблем!

- написала Катерина Купчик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зрадниця Повалій "засвітилася" на пропагандистському фестивалі. Однак навіть пропагандисти не хотіли поширюватися інформацією про це.

Фото: instagram.com/lenkomtheatre