Обіцяла, але в останню мить "морозилась": Коля Сєрга розсекретив, хто з українських зірок боїться їхати на передову (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український співак, а нині ще і військовослужбовець ЗСУ Коля Сєрга зробив відверте зізнання про українську поп-діву Тіну Кароль. Подробиці - в нашому матеріалі.

За словами Колі, Тіна відмовлялася проводи концерт для українських бійців неподалік лінії бойових дій. Про це він повідомив в інтерв'ю   YouTube-каналу  "Ґрунт".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Сєрга разом з іншими українськими знаменитостями є членом "Культурного десанту". Зірки, які сюди входять,  приїжджають з концертами акціями до різних гарячих точок. Здебільшого в госпіталі, військові частини та вже звільнені від російських окупантів міста та села.

Хтось просто обіцяв і не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. Вона за день [до концерту] постійно з'їжджала, відмовлялася. Ну, їй страшно було. І я розумію, що в неї знаходилися якісь причини, але базова – просто страх. Може, вона до госпіталів приєднається,

– каже Сєрга.

Артист також додав, що Кароль не єдина, хто відмовлялася від виступів поблизу передової. Проте прізвищ Сєрга вирішив не називати.

Багато відмовляється. Багато хто боїться. Це переважно ті зірки, які більшу частину війни перебувають за кордоном. Узагалі люди, які перебувають за кордоном, вони приїжджають – і їм страшно. І цей страх дуже ірраціональний. Він десь перебільшений і сковуючий. І ти розумієш, що навіть якщо взяти таку людину із собою, то більше буде проблем там, на місці,

– резюмував Коля.

Окрім того, він поділився тим, хто із знаменитостей його приємно вразив. Зокрема, артист згадав виконавця Козака Сіромаху, а також артиста нігерійського походження, лідера гурту "The ВЙО" Мирослава Кувалдіна, який воював на Донбасі.

Я багато кого не знав і в мене в принципі не було якогось ставлення. Але, познайомившись, я був дуже приємно здивований, що у нас є така людина в Україні. Той самий Козак Сіромаха. Дуже багато артистів у нас, які невідомі, але ми їх знаходимо талановитих: вуличні музиканти, з театрів люди, поети. Мирослав Кувалдін з "Території А". Він зараз у "Культурному десанті". Він в 9 ТРО служив від початку війни,

– запевнив Сєрга.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Коля Сєрга  заговорив про службу Віталія Козловського і його "трансформацію". Артист відповів, чи зможе Козловський приєднатися до "Культурного десанту".