Мати проти сина. Слава Дьомін судиться із найріднішою людиною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український теле- та радіоведучий Слава Дьомін, який зізнався в коханні колишній дружині,  поділився проблемами у своїй родині. Медійник розповів про конфлікт з мамою, яка, коли Слава був маленьким, часто била його.

Нині мати Дьоміна, попри те як себе поводила, вимагає із сина грошову компенсацію. Про це Слава  розповів в інтерв'ю для YouTube-проєкту Тані Татарченко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як стало відомо, мати журналіста жадає отримати від свого сина аліменти. Дьомін у свою чергу заявив, що не має можливості позбавити матір батьківських прав, адже він уже давно досяг повноліття. Відтак, Слава вирішив подати апеляцію, а потім і касацію, проте через військово-політичну ситуацію в країні, суд не може розглядати подібних справ. Зірковий ведучий переконує, що його мати може отримати виплати тільки за умови, якщо вона протягом трьох років подасть відповідні документи, але жінка до сих пір не зробила цього.

Ми судді подавали доводи, що вона живе аж в Іспанії, а він сказав, що це довга, морально важка справа, тому він призначив їй ⅓, щоб я виплачував. Тоді я подав апеляцію. Апеляційний суд призначив ⅕, щоб я виплачував протягом трьох років. Ми подали касацію, але оскільки військовий стан, касацію суд зараз не розглядає. Щоб вона отримала виплати, їй потрібно протягом трьох років подати в виконавчу службу документи, поки вона цього не зробила, не знаю чому,

— каже Дьомін.

Як каже Слава, у його з мамою завжди були важкі стосунки. Так триває принаймні останні 25 років. За словами Дьоміна найрідніша людина постійно била його до крові.

У нас складні стосунки вже 25 років. Вперше я пішов з дому у 13 років. Але мене швидко повернули. Мама працювала в управлінні внутрішніх справ, і в дитинстві я її боявся. Били мене за все. І навіть для профілактики. Вузьким ремінцем, шлангом від пральної машини тощо. Били до ран і крoвi. Одного разу мене відправили виносити сміття, а додому не впустили. Для профілактики,

 — зізнавався журналіст.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Білик образилася на Славу Дьоміна. Журналіст розповів, у чому причина.