Тепер ще і письменник. Діма Монатік написав книгу

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український артист Дмитро Монатік відкриває у собі нові таланти. 37-річний співак несподівано спробував себе у якості письменника. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, виконавець написав інтерактивну віршовану книгу, призначену для дітей. Видання буде презентовано  цього року восени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама книга вийде за сприяння видавництва "Книголав". Зауважимо, що ажіотаж навколо книги майже гарантовано, адже Монатік є надзвичайно популярним серед дитячої аудиторії. Цікаво, що у світовому шоу-бізнесі вже були подібні прецеденти, коли знаменитості писали дитячі книжки. До прикладу, найвідомішими артистами, які цим займалися в різні роки, були Мадонна та  Lil Nas X. Серед українських селебритіс - Оля Фреймут та Фоззі.

Ще до початку повномасштабного вторгнення MONATIK разом із видавництвом «Книголав» почав працювати над створенням великої інтерактивної «Книги мрій» для дітей. Розробку було призупинено на деякий час, по зрозумілим причинам, але у травні минулого року артист і видавництво продовжили роботу над книгою. Головна ідея цього видання, як лейтмотив всієї творчості MONATIK — Мріяти не шкідливо

 - повідомляє піар-менеджерка артиста Крістіна Шоміна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Монатік показався разом із синами, які повернулися в Україну. Діма каже, що невимовно щасливий від того, що найрідніші люди поруч з ним.