Надя Дорофєєва нарешті наважилася піти до лікаря: які проблеми зі здоров'ям має співачка? (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишня фрнотвумен дуету "Время і Стекло" повідомила своїм фоловерам, що досить довго не наважувалася на похід до лікаря-трихолога (фахівець із захворювань волосся та шкіри голови), проте зовсім нещодавно вона записалася на прийом та відвідала відповідного фахівця. Зауважимо, що Надя більш ніж за задоволена фахівцем та тими порадами, які вона дала суперзірці.

Кадрами з походу до лікаря Дорофєєва поділилася у себе в Instagram. У ролику артистка продемонструвала, як медичні працівники перевіряють стан її волосся та шкіри голови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо конкретних порад за доглядом волосся, то тут українська артистка переконує, що під час дійства прямих сонячних променів важливо ходити із покритою головою, зокрема можна носити кепки. Також селебритіс показала, як правильно тримати у руках фен.

Окрім того Дорофєєва глибоко переконана, що перед миттям волосся, його слід розчісувати. Співачка наголошує на важливості правильного вибору відповідних засобів та пристроїв для догляду за волоссям та шкірою. Також після сеансу у трихолога Надя радить частіше робити маски для волосся, а також, на її думку не завадило б робити масаж шкірі голови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофєєва разом з Максом Барських презентували спільний трек під назвою "Ритми". Мережа у захваті від роботи артистів.