Відомий блогер заговорив про неминуче розставання Насті Каменських і Потапа (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки Настя Каменських вкотре говорить в інтерв'ю, що не збирається розлучатися з чоловіком, навколо їхньої пари з Потапом з'являються нові чутки. Так, віднедавна про розлад між знаменитостями заговорили ще активніше, а тепер і зовсім припускають, що незабаром Потам і Настя Каменських розлучаться. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Делікатними подробицями стосунків українських селебріті поділився блогер Богдан Беспалов. У новому відео для власного YouTube-каналу інфлюенсер розповів, що артисти переживають непростий період у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/kamenskux

За його словами, зараз Настя Каменських і Потап залишаються разом, проте є причини вважати, що це не на довго. Беспалов упевнений, що здебільшого пару пов'язує бажання залишатися популярними артистами, тому вони "тримаються одне за одного". Таким чином співачка і репер намагаються пережити кризовий етап своєї кар'єри, адже як Потап, так і Настя Каменських, останнім часом не раз потрапляли в скандали.

Я думаю, що ці стосунки ще протримаються якийсь час, але крах все одно неминучий. Це "Титанік", який тоне. Просто на даному етапі ще не пробило обоїну і не пішла вода всередину корабля. Будемо спостерігати за цим цирком далі,

— висловився блогер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Настю Каменських "рознесли" за спроби зворушити публіку кадрами з дітьми. Підписники вважають, що таким чином артистка спробувала натиснути на жалість.