"Благодійності там і в помині немає": стало відомо, заради чого Остапчук їздить працювати за кордон

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Уже неодноразово користувачі Мережі піднімали на обговорення тему того, що деякі медійні чоловіки користуються своїм становищем і виїжджають у воєнний стан за кордон заради непоганих гонорарів. Тепер під роздачу потрапив ведучий Володимир Остапчук. Шоумена звинуватили в тому, що під приводом благодійності він працює на приватних заходах, щоб не втратити заробіток.

Так, нещодавно Остапчук заявив, що виїхав до Хорватії заради благодійного заходу. Але, пильні користувачі швидко знайшли тому спростування і злили кадри, які підтверджують, що шоумен не втрачає можливість додатково заробити в європейських країнах. А саме - проводити вечірки з нагоди для народження або стати ведучим на весільній церемонії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А не так давно деякі користувачі почали поширювати інформацію, що Володимир Остапчук і зовсім лише прикривається благодійністю. Українка з Барселони під ніком @comeon_barcelona_gid в Instagram розповіла, що нещодавно в Іспанії були заплановані стендапи Остапчука. Дізнатися точну локацію місця проведення могли тільки ті, хто придбав квитки на захід. Однак збентежило українку конкретно те, що під час купівлі квитків гроші необхідно перераховувати на особисту банківську карту його молодої дружини Катерини Полтавської.

Він приїжджає в Барселону, дає концерт, але місце повідомляють тільки тим, хто купив квитки. Гроші при цьому відправляються на картку його дружині, карту Monobank, що говорить про те, що ніякої благодійності там і в помині немає, хтось піде купувати собі нову сумочку,

- підкреслила дівчина.

Своєю чергою блогер Богдан Беспалов наголосив, що коли фінанси збираються безпосередньо на банківській картці Катерини - простежити, на що конкретно їх було витрачено практично неможливо. Принаймні, коли шоумен і його дружина публічно не звітують про повну зібрану суму.

Їхали через Польщу, щось там закупили та потім показали: "Ось дивіться, ми все привезли". Як соромно... Ти їдеш під шумок за кордон проводити "благодійний" стендап, а сам просто наживаєшся і показуєш, що до тебе жодного стосунку не мають правила і закони,

- обурився блогер.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Остапчук  побився із п'яним хлопцем.  Неприємна ситуація трапилася в ліфті, в якому разом із ними їхала компанія молодих людей.