Відьма розповіла, що між Дорофєєвою та Кацуріним є конфлікт: співачка каже, що це правда (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва здивувала шанувальників новиною про конфлікт з її офіційним чоловіком, відомим підприємцем Мішею Кацуріним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Подробиці їхніх з Мішею суперечностей Надя  оприлюднила у себе в Instagram Stories. Зокрема, знаменитість запостила скріншот із журналістського матеріалу популярного українського ЗМІ. Публікація мала кричущий заголовок: "Відьма розповіла, чи розлучаться Кацурін і Дорофєєва".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити, що в описі до публікації було написано, що в стосунках Дорофєєвої та Кацуріна є місце конфлікту. Надя вирішила не мовчати та підтвердила цю інформацію.

Як повідомила співачка, вони з коханим записали композицію, проте досі не можуть прийняти рішення, чи треба її оприлюднювати. Надя навіть поцікавилася думкою її багатомільйонної аудиторії. Вона дала можливість проголосувати негативно, позитивно, або ж "запитати у відьми".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Міша Кацурін разом з донькою показався на концерті Наді Дорофєєвої.  Міша посадив доньку до себе на плечі і вони удвох підспівували Наді.