Тіну Кароль помітили в компанії відомого українського хореографа: пара трималася за руки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита вітчизняна виконавиця Тіна Кароль ретельно приховує своє особисте життя від зайвих очей, проте ця тема настільки на слуху, що рано чи пізно в інформаційному просторі випливають теорії змови щодо нових можливих романів української поп-діви. Цього разу Тіна знову викликала бурю емоцій, після спільного відео з українським хореографом Дмитром Жуком.

Ролик вже встиг розповсюдитися у  TikTok та стати в буквальному сенсі вірусним.  У кадрі бачимо, як Кароль разом з Жуком іде, взявшись за руки . Шанувальників це наштовхнуло на думку, що між зірками вже не просто робочі стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо дивитися в уповільненому повторі, то можемо побачити, як пара тримається за руки, при цьому Тіна гладить Дмитра. Коли ж виконавиця та танцівник вийшли за ріг та побачили людей, то відразу ж відпустили одне одного та продовжили йти ніби вони взагалі незнайомі між собою.

@_fan_tina_ #фантіна #tinakarol #дімажук #тінакароль❤️ ♬ оригінальний звук - _fan_tina

Фоловери залишилися під неабиякими враженнями від новини про свою улюблену артистку. Шанувальники жартують,  що для пари потрібно робити спільну фан-сторінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль зачарувала новою фотосесією для світового глянцю. Для цієї зйомки артистка вибрала незвичний образ, який складався з елегантного чорного костюму з жакетом та довгою спідницею від українського бренду Santa Brands та металевого корсета Jean Gritsfeldt.