Після скандалу із "благодійною" роботою за кордоном, Остапчук намилився у Канаду

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно користувачі Мережі обурилися тому, що Володимир Остапчук часто залишає Україну заради роботи за кордоном, тоді як для більшості чоловіків виїзд у період воєнного стану - заборонений законом. І якщо весь цей час шоумен виправдовувався благодійними концертами, то після його виступу в Барселоні ширилися чутки, начебто зароблені гроші він кладе у власну кишеню.

Не встиг скандал вщухнути, як Володимир Остапчук анонсував новий концерт. Цього разу ведучий виступить у Канаді, де, до речі, мешкають його перша дружина та їхні спільні діти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Остапчук повідомив, що вже за кілька днів виступить у Торонто та Оттаві. Розважати глядачів шоумен планує стандап-шоу "прожарка Остапчука". А частина прибутку піде на допомогу Збройним силам України.

Ми робимо мій невеличкий мініконцерт. Багато буде про особисте, про своє ставлення до українських ЗМІ, про різні події. Коротше, буде дуже смішно і цікаво,

- повідомив Остапчук.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Остапчук серйозно розлютив фоловерів, коли виїхав заради грошей до Хорватії. Деякі навіть стали заявляти, що шоумена необхідно позбавити громадянства України.