"Мені написав мій. Серце стало ще дужче сумувати": ексдружина Остапчука заявила, що досі не може відпустити колишнього

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ексдружина відомого українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука, нотаріус та блогерка Христина Горняк, зізналася, що її колишній обранець днями з'явився в її житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що відносно нещодавно Горняк розійшлася зі своїм хлопцем, який з'явився в житті Христини після розлучення з Остапчуком. Проте, екскоханий зовсім нещодавно нагадав про своє існування та потішив 36-річну жінку своєю появою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це Христина розповіла у себе  в Instagram-stories. Як говорить блогерка, колишній дуже стурбований її станом здоров'я. Чоловіка тривожить, що Христина вирішила не записуватися на операцію з видалення нирки, яку їй порекомендували зробити

Мені написав мій, що був у мого лікаря і той сказав, що я не записалась на операцію, хоча планувала вже. Сказав записатись, що він поїде зі мною. Ну і після того моє серце стало ще дужче сумувати. Буває так, коли і разом складно, і відпустити теж,

- зізналася Горняк.

Як зізналася блогерка, такий прояв турботи для неї дуже багато значить. Вона написала:

Не можу не ствердити, що така турбота, то є моя слабкість. Навіть я б сказала - моя мова кохання.  Та і я менше боялась іти на операцію, бо знала, що він буде поряд, підтримає. І навіть, коли ми не разом, він спитав у лікаря про мене... Приємно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  Христина Горняк озвучила свій страшний діагноз. Хворобу діагностували австрійські фахівці.