Після новин про психіатра Волошину мерещиться "поліція": блогер влаштував хайп на довірливих підписниках і рідній матері

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чоловік співачки та блогерки Анни Трінчер, підняв неабиякий галас у соцмережах. Після звернень до психіатрів з серйозною проблемою, Олександр Волошин вирішив пожартувати над підписниками та рідними. Але його чергова хайпова історія викликала серйозний резонанс в Мережі та обурила користувачів. Що сталося з Волошиним та чому він потрапив до відділку поліції — деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Днями Олександр Волошин шокував заявою, нібито його затримала поліція. Все що встиг сказати блогер — це те, що він хотів допомогти людям. Але у загальному підсумку його схопила поліція та посадила до "мавпятнику", давши змогу скористуватися телефоном лише на 15 хвилин, аби подзвонити адвокатові. Після піднятого галасу Волошин стрімко зник з соцмереж, так нічого не пояснивши.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Виявилося, про подію, що сталася, не знала навіть його мама. Жінка, як і величезна кількість підписників, неабияк перелякалася і почала засипати Сашу питаннями, проте розповідати деталі він не спішив.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Після свого несподіваного "арешту" та підігріву довкола цієї ситуації галасу, блогер нарешті вийшов на зв'язок та розповів, що насправді сталося. Як виявилося, Волошин в черговий раз  вирішив хайпонути, тому вигадав такий жорстокий розіграш. Насправді ж його не затримували правоохоронні органи, а усе це було зроблено лише для того, аби підігріти інтерес до його курсу у соцмережах.

Мене викликали на допит...Виявилося, що люди не вірять у те, що я реально безкоштовно дам навичку, на якій можна одразу заробляти без інвестицій і знань. Але, як бачите, мені вдалося пояснити поліцейському що до чого,

— "пожартував" блогер.

Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, зовсім нещодавно Анна Трінчер і Олександр Волошин  переїхали в заміський будинок  під Києвом. Подружжя показало, який вигляд має їхнє нове житло, однак не уточнило, чи це їхнє особисте, чи орендоване.