Анна Трінчер звалилася зі сцени на високих підборах. Її "перформанс" потрапив у кадр

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Анна Трінчер, чоловіка якої нібито затримала поліція, поділилася подробицями казусного інциденту. Виявилося, на одному зі своїх недавніх виступів артистка буквально злетіла зі сцени, не втримавшись на ногах. Як це сталося - деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

У своєму мікроблозі в Instagram Анна Трінчер показала, як виступала на весіллі, де і стався неприємний інцидент. Артистка не посоромилася поділитися цим з передплатниками та всього лише посміялася з того, що сталося, адже під час виступів часто трапляються казуси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з кадрів, співачка виступала з командою музикантів на невеликій сцені, а в певний момент вирішила спуститися ближче до гостей заходу. Однак несподівано Анна оступилася, адже не помітила сходинку, через що впала просто зі сцени.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

На кадрах артистка показала лише момент свого "польоту", але чим воно закінчилося - поки невідомо. Можна лише припустити з наступних сторіс, що Анна Трінчер не розгубилася і продовжила свій виступ.

Така шалена енергія була. Дякую нашим героям за можливість працювати. Навіть у такий час створюються прекрасні родини,

- підкреслила Анна Трінчер.

Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер запрем'єрила нову пісню, яка завірусилася в Мережі ще до виходу. У чому магія треку "Очі" ми розповідали трохи раніше.