"Не думаю, що сильно багато потрібно". Продюсер Іван Клименко розсекретив суму, яку витрачає на місяць (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український саунд-продюсер Іван Клименко, який мріє про завоювання Греммі відверто зізнався, скільки йому потрібно коштів для комфортного життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

В інтерв'ю популярному вітчизняному блогеру та журналісту Славі Дьоміну Клименко розповів про свої витрати. Зокрема знаменитість детально проаналізував, куди саме він витрачає гроші зі своєю дружиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дьомін запропонував Іванові назвати конкретну суму своїх витрат. Засновник лейблу "ENKO" не зміг назвати  цифру, проте він більш предметно поговорив на цю тему та сказав, скільки за його відчуттями, йому потрібно коштів.

Я думаю декілька тисяч доларів насправді не думаю що не сильно багато потрібно,

- заявив Іван.

Окрім того, продюсер зазначив, що він багато грошей на орендування приміщень під студію. Також Клименко повідомив, що вони з дружиною не живуть занадто розкішним життям. До прикладу, пара вже 10 років орендує одне й те саме житло, і в принципі, чоловік міг би собі дозволити придбати квартиру, але не хоче робити цього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як знайома Івана Клименка вразила наставників на шоу "Голос країни 13". До речі,  талановита дівчина обрала своїм тренером саме Івана.