Віталій Козловський на танку: співак оригінально привітав побратимів з Днем танкових військ (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український виконавець Віталій Козловський, який влітку відправився на фронт, щоб утилізовувати російського ворога, поділився черговими кадрами з фронтових буднів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Віталій досить часто показує, як йому живеться на передовій. До прикладу, артист раніше демонстрував свою зброю, а також постив кадри з можливого обстрілу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що цього разу 38-річний співак показав, як вітав побратимів з Днем танкових військ України, який відзначався 14 вересня. У себе в  Instagram-stories Козловський розповсюдив короткий ролик, на якому можна побачити, як музикант сидить верхи на танку та їде дорогою посеред поля.

Судячи із усього, разом з Козловським їхали його бойові побратими. Відео знаменитість підписав словами привітання для всіх причетних до Дня танкових військ України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що мама Віталія Козловського підтримує рф  у війні з Україною. Артист зізнався, що рідко спілкується із найріднішою людиною, яка довгі роки проживає в Італії.