"А нащо миритись з цим"? Єфросиніна чесно зізналася, що відчуває по відношенню до чоловіків, які виїхали з України

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна розсекретила свою позицію щодо українських чоловіків, які виїжджають зі своїми родинами за кордон. Подробиці - в нашому матеріалі.

Фоловери запитали у зірки в її Instagram-Stories, як вона ставиться до українських чоловіків, які в незаконний спосіб  виїжджають з України, аби ухилятися від військового обов'язку. При цьому зауважимо, що чоловік Єфросиніної вже давно перебуває на фронті, відтак ця тема для Маші є ще більш болісною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маша говорить, що вона категорично проти такої поведінки співвітчизників. Однак Єфросиніна каже, що  старається  не давати почуттю осуду полонити її.

А нащо миритись з цим? Я не мирюся. Я проти, як жінка, в родині якої чоловіком було прийнято рішення йти захищати нас з вами і власне країну тих, хто поїхав з неї. І яка бачить тисячі жіночих доль, в яких прийнято такі самі рішення. Але наряду з тим, я знаю не менше історій, де жінки шантажують своїх чоловіків, мовляв: "не виїдеш- родина розпадеться"! Це болісна тема для багатьох родин, де хворі дітки. Війна зруйнувала багато родин. Тому особисто я в середині протестую, але намагаюся не засуджувати, не знаючи причин,

- сказала Єфросиніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те,  як сестра Маші Єфросиніної відреагувала на вирок рф для своєї родички.  Реакція вийшла неоднозначною.