За 10 хвилин до виходу на сцену співачка KOLA опинилася в кареті швидкої допомоги

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка KOLA, яка зібрала два солдаути на столичних концертах, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Артистці несподівано стало зле, у зв'язку з чим ледь не зірвався її сольний концерт. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Минулої суботи, 16 вересня, у співачки KOLA був запланований виступ у Дніпрі. Однак там Анастасія Прудіус (справжнє ім'я артистки) не змогла приділити стільки уваги фанатам, як робить це зазвичай, і залишитися на особисту зустріч із ними. А все тому, що за 10 хвилин до концерту вона опинилася в кареті швидкої допомоги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Insragram, налякавши шанувальників кадрами під наглядом лікарів. KOLA не стала розкривати деталей і розповідати, що саме з нею сталося. Однак фанати припустили, що через напружений графік співачка перевтомилася, у зв'язку з чим їй різко стало погано.

За 10 хвилин до виходу на сцену... Дніпро! У нас була мініфотосесія, а не як завжди велика, тому що я трохи була не в ресурсі... Вибачте мені. Наступного разу все буде добре,

- написала KOLA.

Фото: instagram.com/kola__official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше KOLA і VLADA випустили дуетний сингл . Меседж роботи полягає в тому, що, незважаючи на негаразди, потрібно сподіватися і вірити в завтрашній день.