"Ну камон, це ж просто пи*дець". Тарас Цимбалюк пригадав реакцію свого батька на його зйомки в росії (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український актор Тарас Цимбалюк, зірка нашумілих стрічок "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша" пригадав, як до повномасштабного російського вторгнення знімався у російських проєктах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Цимбалюк розповів в інтерв'ю в інтерв'ю Маші Єфросиніній. Зокрема, артист пригадав, як його батько відреагував на зйомки свого сина у кліпі російського музичної групи "Ленінград".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Татові Тараса ще за багато років до широкомасштабного вторгнення не сподобалося, що він бере участь у зйомках російських проєктів. Як каже Цимбалюк, колись його батько сказав йому:

Дивись, я розумію, ти зараз знімаєшся в російських серіалах, немає українських, ти хочеш бути актором – це все ясно. Але, чувак, кліп "Ленінград", ну камон, це ж просто пи*дець,

- згадав Тарас.

33-річна знаменитість каже, що шкодує за своїм минулим російським слідом. Зокрема, йому найбільше соромно за роботу з вище вказаною групою "Ленінград, адже фронтмен колективу Сергій Шнуров завжди підтримував путінський режим.

Я йому (батькові) почав пояснювати якісь такі тези, зараз розумію, що вони абсолютно д*більні. Я говорив йому, що більш якісного матеріалу я взагалі не бачив тут в Києві, ніколи таких знімальних днів не було: Hilton, 400 чоловік масовки, 30 гримерів, костюмерів, дуже круте світло, яке використовувалося тут у нас кілька разів, тому що ніхто собі не може дозволити це оплатити. Вся знімальна команда - українська. Графік людський, тобто ми знімаємо без будь–якої напруги,

- резюмував артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Цимбалюк зачарував романтичними фото з коханою у ліжку. Зауважимо, що жінка досить довгий період  жила не в Україні, однак нині приїхала у Київ до Тараса.