Безуспішно намагається "промити" мізки: актор-путініст Сергій Векслер насильно вивіз свою маму українку до росії

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Актор Сергій Векслер, який народився у Вінниці, а зараз підтримує режим путіна, з'явився на пропагандистському каналі та розповів про складні стосунки з мамою. Жінка, яка зараз не з власної волі живе у росії, продовжує залишатися в курсі подій, стежачи за українськими новинами, та не піддається російській пропаганді.

Зірка серіалу "Кухня" Сергій Векслер вперше розповів про те, що напередодні війни насильно вивіз свою маму в росію. За словами актора, у нього не було вибору, бо, крім нього, у матері вже нікого не залишилося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Векслер відверто заявив, що навіть погрожував матері через те, що вона підтримує Україну та не піддається на його провокації. Вони нерідко сперечалися про війну та окупацію Криму, проте зараз намагаються не порушувати ці теми.

В нас це закрита тема. Ми це майже не обговорюємо. На щастя, споріднені почуття все одно дозволяють нам знаходити спільну мову. Були у нас і раніше конфлікти на цю тему. Я пам'ятаю, що ще років п'ять тому сказав: "Отримайте все і ви, і ваші американці". Був великий скандал у маминій київській квартирі. Якраз з приводу Донбасу ми сильно посварилися,

— видав актор-путініст.

Однак попри всі ці дії Векслер зізнався, що мама все одно не піддається його впливу. Жінка шукає українські новини в інтернеті та всіляко намагається підтримати свій народ. Але актор-путініст все ще продовжує "промивати" їй мізки.

Нагадаємо, що актор, який знявся в таких стрічках, як "Кухня", "Антикиллер" та "Тайга. Курс на виживання", відверто підтримує росію та путінський режим. Він каже, що росія — це його батьківщина, і досі вважає, що українці та росіяни — братні народи. До того ж Векслер регулярно відвідує госпіталі та військові частини, де висловлює своє захоплення російським окупантам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми писали, що Регіна Тодоренко більше не переймається тим, які купюри перебувають у її гаманці. Ведуча знову зашкварилася, співаючи оди московії та її "красотам".