Хотіла приховати зв'язки із росією. В ефірі німецького вокального шоу виступила відома російська співачка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна російська виконавиця з китайським корінням Ян Ге з'явилася на вокальному талант-шоу "The Voice", яке проходить у Німеччині. Цікаво, що із 17-річного віку  постійним місцем проживання для артистки стала росія.

До речі, кілька фактів із біографії Ян Ге вирішила навмисно приховати від наставників проєкту. Вочевидь, артистка побоялася, що їй можуть відмовити в участі. 35-річна учасниця заявила, що прийшла прославляти саме Китай та його глибоку культуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що відразу після шкільних років Ге перебралася до росії. Там дівчина знімалася у фільмах, паралельно навчаючись в університеті. Ян навіть стала режисером. Окрім того жінка брала участь у російському талант-шоу   "Голоса страны". Там вона змогла потрапити  в команду путініста Діми Білана і дійти до фіналу шоу.

Про віроломну повномасштабну війну росію проти України співачка не робила жодних заяв. Лише одного разу росіянка китайського походження говорила, що "війни будуть завжди". Наразі жінка мешкає за кордоном, а з рф виїхала минулого року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як російський комік Харламов мітко протролив путіна в прямому ефірі пропагандистського ТБ. Артист у своєрідному стилі висміяв кремлівського господаря.