"Тіна просто боїться": український музикант висловив припущення, чому співачка не виконала обіцянку виступити в рамках Культурного десанту

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний музикант Саша Чемеров ошелешив інформацією про те, що відома українська виконавиця  Тіна Кароль багато разів давала обіцянки відвідати військових з концертною програмою в рамках "Культурного десанту". Однак,  знаменитість не виконувала того, що пообіцяла.

Про це Чемеров повідомив в інтерв'ю блогерці Аліні Доротюк. Саша також заявив, що Тіна говорила, що передасть захисникам авто, проте ці балачки так і залишилися порожніми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чемеров припустив, що Кароль боїться. Зокрема, музикант сказав:

Це був не раз. Три або чотири рази так було. І, крім цього, була обіцяна якась машина, але вона не приїхала. Наскільки я знаю і розумію, Тіна просто боїться в принципі. Як я думаю собі, а її причину у неї потрібно запитати.

Ще одним виконавцем, який перед поїздкою на фронт злякався, за словами Саші був Антон Велбой. Музикант каже:

Він морозився їхати, а потім, коли у нього наламалася його кар'єра, він почав прямо говорити: Візьміть мене з собою, але ми його вже не брали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Коля Сєрга повідомляв про відмову Тіни Кароль їхати на передову виступати.  Артист також додав, що Кароль не єдина, хто відмовлялася від виступів поблизу передової. Проте прізвищ Сєрга вирішив не називати.