Коля Сєрга розповів, як насправді він ставиться до Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український музикант, військовий ЗСУ та очільник "Культурного десанту" Коля Сєрга розповів, що думає про   головнокомандувача української армії  Валерія Залужного. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Сєрга зовсім нещодавно познайомився із українським "залізним генералом". Про це Коля розповів в інтерв'ю блогеру Андріані Кучер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак каже, що Залужний вже досить давно знає його. Зокрема, артист повідомив:

Декілька місяців, як ми познайомилися. Річ у тому, що Валерій Федорович про мене знав дуже давно. З моменту, напевно, як "Культурний десант" вже набував розширення. І він знав, що коли потрібно було людину перевести до нас, артиста, то все це робилося через Генштаб. І вони розуміли, що ми робимо, бачили результати діяльності, тому сприяли максимально, ну і зараз сприяють.

Коля зізнався, що бачився із Залужним десь 4 рази. Здебільшого чоловіки говорили про українську культуру. Сєрга поділився, що розмови з Валерієм Федоровичем завжди надихають його.

Як правило, це доповідь. Я приходжу і розповідаю про те, що було зроблено, що планується робити, і отримую завдання. Зустрічі з Залужним дуже лаконічні, вони дуже змістовні, вони дуже надихають. Я можу сказати, що на той момент, коли я потрапив до Валерія Федоровича на зустріч, я був виснажений, просто увесь час війни працював без вихідних,

- пригадує знаменитість.

Одного разу Колю сильно засмутило те, що в одній з бригад було вирішено скоротити оркестр. Саме тоді Сєрга зрозумів, що хоче зустрітися із Залужним.

І я хотів зустрітися, щоб довести, що оркестр має існувати. Якщо ми зараз їх (учасників оркестру ) помножимо на нуль, то ми взагалі втратимо усю культуру в армії, і нам не можна цього робити. Тому що її якраз не вистачає. Дуже довгий час, крок за кроком, її нищили, тому що наш ворог, який над цим працював, дуже активно  і дуже довго, він розуміє, що все починається з культури поведінки, з культури взаємодії, дозвілля. І я прийшов рятувати оркестр, пішов настільки натхненим, я не знаю, начебто я з якогось відпочинку двотижневого повернувся. Дуже надихнула зустріч з Валерієм Федоровичем. Він все чує, він все бачить, він все розуміє. У нього дуже прогресивне мислення, дуже прогресивне. І він вміє вирішувати питання дуже швидко.

 - резюмував артист та військовий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Коля Сєрга заговорив про службу Віталія Козловського і його "трансформацію".Щодо того, чи зможе Віталій Козловський приєднатися до “Культурного десанту”, очільником якого є Коля Сєрга, останній відповів досить розмито.