Пішов стопами зіркової мами: 11-річний син Ксенії Мішиної вистрибнув із другого поверху (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Син популярної української актриси Ксенії Мішиної, схоже, вже визначився зі своєю майбутньою професією. 11-річний Платон спробував свої сили на знімальному майданчику і вже встиг вразити команду виконанням небезпечного трюку. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Ксеня Мішина розповіла, що її син теж вирішив податися в актори, наслідуючи приклад знаменитої мами. Ба більше, у свої 11 років він уже отримав професійну роботу. Першим проектом Платона стала роль кримського татарина Фікрета.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Ксенії, на знімальному майданчику її синові довелося стрибати з другого поверху без страховки. Цікаво, що Платона міг замінити каскадер, проте хлопчик відмовився від такої пропозиції та вирішив, що зможе самостійно виконати небезпечний трюк. Перед цим, звісно, його проінструктували професіонали.

На костюм, на грим і на першу сцену. Нарешті мама дочекалася, що мій син заробляє гроші.
Мій син - каскадер. Буде знімати трюк. Він стрибатиме з другого поверху в коробки. Його вчать, як це правильно робити. Сам прийняв рішення. Я не проти

- розповіла Ксенія Мішина.

Фото: instagram.com/misha.k.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина зустрілася з мамою, яка проживає в Криму. Щоб якомога довше побути разом, актриса запросила маму погостювати в Києві.