Померла Ніна Матвієнко: де і коли відбудеться прощання з легендою української сцени

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

8 жовтня стало відомо про смерть легендарної співачки Ніни Матвієнко. І хоча деталі сім'я виконавиці не повідомляє, вже відомо, де і коли відбудеться прощання з народною артисткою України. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Про смерть Ніни Матвієнко повідомила її донька Тоня на своїй сторінці в Instagram. Співачка не стала вдаватися до подробиць, проте на сумну звістку відреагував чи не весь український бомонд. Трохи згодом Тоня Матвієнко знову вийшла на зв'язок із шанувальниками та повідомила, коли саме відбудеться прощання з її знаменитою мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що відбудеться це 11 жовтня в Національній філармонії України, що знаходиться за адресою Володимирський узвіз, 2, з 11 до 13 години дня. Після цього співачку поховають на Звіринецькому кладовищі.

Прощання з мамою відбудеться в середу, з 11 до 13 години. У філармонії,

- коротко сказала Тоня Матвієнко, сховавши за окулярами очі.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Ніна Матвієнко без перебільшення одна з найлегендарніших артисток української сцени. Її виконання популярних пісень чули, мабуть, усі, а голос співачки не залишав байдужим і критиків, і шанувальників з усього світу. За свої заслуги, зокрема й активну громадську діяльність, вона отримала звання Героя України, тому провести Ніну Матвієнко в останню путь збереться чимало людей.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали 10 найкращих пісень  у виконанні Ніни Матвієнко. Пропонуємо згадати, як звучить чарівний голос співачки, що стала Героєм України.