Колишня Остапчука виконала палкий танець на честь свого дня народження: скільки їй виповнилось? (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Христина Горняк, яка раніше кинула свого загадкового бойфренда-іноземця, святкує сьогодні свій день народження. Скільки їй виповнилося років, а також святковий танець іменинниці - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, Instagram-блогерка та нотаріус Христина Горняк поділилася радісною новиною з підписниками свого мікроблогу. Сьогодні, 10 жовтня, їй виповнилося 37 років.

З цього приводу блогерка опублікувала відео, на якому вона у святковому вбранні виконує запальний танець. У підписі до публікації вона залишила слова вдячності важливим для неї людям.

Привіт, мої щасливі 37! Сьогодні ніяких підсумків, тільки слова вдячності! Батькам - за життя! Життю та Богу - за всі моменти і уроки! Близьким - велика вдячність, що поряд! Собі - обовʼязково теж дякую, що я саме така: жива, щира і відкрита до життя і людей! Обожнюю цей день, проживу його так, як хочу, яку енергію вкладу, такий буде і рік!

- заявила Горняк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підписники мікроблогу Христини також не залишилися осторонь й залишили багато теплих слів та привітань з її новим роком життя:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Христина Горняк розповіла, чи подала вже до суду заяву на поділ майна з Володимиром Остапчуком. Річ у тім, що коли вони перебували в шлюбі, то придбали доволі дороговартісний та просторий будинок у селищі Золоче Прованс. Після розриву стосунків постало питання: хто ж буде жити в оселі.

Фото: @kristygor