Лілія Ребрик зізналася, де народжуватиме третю дитину і чи вплинула війна на її рішення

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик днями оголосила, що знову готується стати мамою. Зовсім скоро її сім'я збільшиться, а де вона народжуватиме третю дитину - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Радісною новиною про свою вагітність 42-річна телеведуча поділилася в інтерв'ю Viva, де розповіла, як готується знову стати мамою. Для Лілії Ребрик це буде третя дитина, тому до самого процесу вона була готова вже давно. Однак природно, раніше вона і не могла уявити, що її малюк з'явиться на світ під час руйнівної війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри події, що відбуваються, народжувати Лілія Ребрик все ж планує в Україні. Судячи з усього, у ведучої й не було сумнівів у цьому. У розмові з журналістами знаменитість наголосила, що в такий період хоче бути поруч із близькими, щоб повною мірою відчувати їхню підтримку.

Ні, таких думок (народжувати в іншій країні - ред.) не було. Я тут, на своїй рідній землі з рідними людьми. Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними,

- розповіла Лілія Ребрик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik
Фото: instagram.com/liliia.rebrik
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно мамою стала переможниця першого сезону шоу "Холостяк". Олександра Шульгіна народила другу доньку, а сталося це не в Україні, а в США, де вона довгі роки живе разом із чоловіком-американцем.