Стало відомо, хто успадкує величезний будинок Ніни Матвієнко та всю її спадщину

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

8 жовтня стало відомо, що Україна втратила легендарну співачку Ніну Матвієнко. Уже 11 жовтня відбулося прощання з артисткою, на якому засвітилися навіть неоднозначні персони, зокрема учасники дуету "Кролики". А от хто після смерті Народної артистки успадкує її триповерховий будинок, дачу та пісні - подробиці на HOCHU.ua.!

Відомо, що в будинку Ніни Матвієнко в Києві вона довгі роки жила не сама. Тоді як її чоловік, художник-монументаліст Петро Гончар, останні кілька років жив окремо від дружини, з Ніною Митрофанівною жила її дочка Тоня разом зі своєю сім'єю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не приховували, що їм комфортно жити зі знаменитою мамою. Однак пара все ж планувала переїзд. До початку повномасштабної війни вони займалися ремонтом у власній квартирі, але, на тлі російського вторгнення, цей процес було призупинено.

Як зазначає видання "Сенсація", Тоня поки що не коментує питання поділу майна. І тим не менше варто враховувати, що Ніна Матвієнко офіційно одружена з Петром Гончаром. Тож навіть попри те, що останніми роками він не жив разом з артисткою, чоловік є першим спадкоємцем. А от чи залишаться в будинку їхня донька Тоня разом зі своєю сім'єю, чи Петро все ж таки вирішить туди повернутися, - поки невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як онучка Ніни Матвієнко  поділилася щемливими спогадами  про бабусю. Підписники дівчини у коментарях до посту висловили їй свої співчуття та слова підтримки.