Камілла відзначає перший день народження у статусі королеви: як її привітав палац

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

17 липня королева Камілла святкує своє 76-річчя. Це перший її день народження в ролі королеви Великої Британії, тому палац особливо підійшов до святкового дня. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В основному акаунті королівської сім'ї на Facebook з'явилися нові фото королеви Камілли. Кадри супроводжувалися привітанням дружини короля Чарльза III від Букінгемського палацу та всіх його працівників:

Вітаємо Її Величність із днем народження.

Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy
Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звісно, з 76-річчям монархиню привітали й члени королівської родини. Зокрема принц Вільям і Кейт Міддлтон. Головний спадкоємець на королівський престол разом із дружиною розмітили у своєму офіційному акаунті в соціальних мережах свіже фото Камілли та написали теплі слова:

З днем народження Її Величність королеву.

Фото: instagram.com/theroyalfamily
Фото: instagram.com/theroyalfamily

Зазначимо, вперше король Чарльз познайомився з Каміллою на початку 1970-х, за десять років до того, як він одружився з принцесою Діаною. Через деякий час у них закрутився роман, проте на думку королеви Єлизавети II, Камілла не підходила на роль дружини принца, і пара змушена була розлучитися. Проте за чутками, довгі роки вони були коханцями, а підтвердженням тому стала їхня оприлюднена телефонна розмова інтимного характеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відбулася друга коронація короля Чарльза і Камілли. Однак її ледь не зірвали протестувальники.

Фото: Getty Images