“Усе, чого я досяг - це ти”: Валерій Залужний ніжно привітав найріднішу людину із днем народження (ФОТО)

Знаменитості

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний неодноразово з ніжністю та турботою публічно висловлювався про свою дружину. А сьогодні на своїй сторінці у Facebook він звернувся вже особисто до неї з нагоди її дня народження. Детальніше - у цій статті на HOCHU.ua.

Сьогодні, 24 липня, свій день народження святкує дружина Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Олена. З цього приводу “залізний генерал” на своїй сторінці у Facebook опублікував їхнє спільне архівне фото.

На ньому Олена Залужна позує в ошатній синій сукні, а поруч, притримуючи її за талію, у військовій формі стоїть і сам Валерій Залужний. Спільну світлину він супроводив ніжним зверненням до коханої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уявити не можу, скільки потрібно терпіння, мужності й мудрості бути поруч зі мною. Навіть тоді, коли я не вірив сам собі, ти вірила в мене і підтримувала. Усе, що в мене є, і все, чого я досяг, - це ти. Дякую тобі за повітря, за серця стук і за мрії, які дійсно збуваються. З днем народження, кохана,

- пише Валерій Залужний.

Фото: @vzaluznyj

Що цікаво, побачити цю світлину мала змогу обмежена кількість підписників “залізного генерала”, тому що наразі він має закритий акаунт у Facebook.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Дмитро Коляденко святкує 52-річчя. Його колишня, співачка Ірина Білик, також не втрималася та привітала іменинника.

Фото: @vzaluznyj