Зеленський опублікував рідкісне фото з дружиною: "Не можна відкладати це на потім" (ФОТО)

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український президент Володимир Зеленський несподівано потішив фоловерів світлиною з дружиною Оленою Зеленською, яка нещодавно  замилувала новим образом у незвичайному діловому костюмі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Фото з першою леді України її чоловік  розповсюдив  у своєму Instagram. В кадрі бачимо, як Володимир та Олена стоять разом та позують дивлячись на камеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Президент привітав дружину з успішною реалізацією одного з її проєктів. До речі, Володимир Олександрович вкрай рідко публікує пости, присвячені своїй коханій. Останній раз публічно він звертався до Олени ще в лютому, коли в неї був день народження.

6 вересня Олена збирає третій саміт перших леді та джентльменів. Цього року він буде присвячений ментальному відновленню українців. Дуже важлива тема. Багато актуальних питань для обговорення – суспільна грамотність щодо психічного здоров'я, вплив війни на наш ментальний стан, роль цифрових технологій у цьому, баланс стійкості та крихкості. Піклування про ментальне здоров'я повинно стати нашою щоденною звичкою. Не можна відкладати це на потім. Маємо думати про це вже зараз,

повідомив Зеленський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як  Зеленський ініціював відставку очільника Мінкульту Олександра Ткаченка. Міністр вже встиг написати заяву.