Кронпринцеса Мері показала вишуканий образ для урочистих подій (ФОТО)

Знаменитості

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Якщо наразі ви ще не вмієте одягатися стильно самостійно, можна для початку підгледіти, як це роблять знамениті персони. Наприклад, нещодавно іспанська королева Летиція вразила своїм образом на Майорці. А днями свій вишуканий образ також продемонструвала кронпринцеса Мері. 

Так, дружина спадкоємця данського престолу кронпринца Фредеріка і невістка королеви Данії Маргрете II кронпринцеса Мері відвідала ювілейну службу у Крістіансфельді. Захід відбувся на честь 250-річчя міста, яке з 2015 року входить до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Для цієї урочистої події кронпринцеса Мері обрала яскраву червону сукню з довгими рукавами та розрізом на лінії декольте. Доповнювали образ коричневі босоніжки, плаский бежевий капелюшок, прикрашений великою квіткою, та клатч. З прикрас Мері віддала перевагу золотим сережкам та широкому браслету. Своє густе темне волосся кронпринцеса злегка підкрутила та залишила розпущеним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Її чоловік Фредерік був одягнений в елегантний темно-синій костюм, строкату краватку та білосніжну сорочку. Доповнювали образ кронпринца коричневі туфлі та темні сонцезахисні окуляри.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Чарльз III не запросив принца Гаррі та Меган Маркл на поминки Єлизавети II. Подробиці дізнавайтеся у цій статті.

Фото: Getty Images