В Мережі знайшли двійника Зеленського: показуємо, як він виглядає (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Завдяки ТікТоку в Мережі знайшли чоловіка, вкрай схожого на президента України. А з огляду на те, наскільки швидко його відео набирають популярність у соціальних мережах, Джіджі Пешеріа з Неаполя вже встигли прозвати двійником Володимира Зеленського. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Так, судячи з соцмереж, Джіджі Пешеріа працює торговцем риби, а про свою роботу і життя часто розповідає в ТікТок. Варто зазначити, що в Італії чоловік вважається досить популярним блогером, маючи аудиторію в понад 1 мільйон підписників. А віднедавна, судячи з усього, чоловік ще й обзавівся прихильниками з України, оскільки зовні він вкрай схожий з Володимиром Зеленським. Користувачі Мережі відзначають, що Джіджі схожий на президента України не тільки рисами обличчя, а й своєю мімікою, зростом і кольором волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@gigipescheria

Vi aspetto in pescheria vendero cozze dalle 17:00 alle 21:00 torre annunziata presso la chiesa della madonna della neve

♬ suono originale - gigipescheria

У коментарях під відео Пешеріа все частіше почали відзначатися українці. Багато з них пишуть про його схожість із Зеленським і радять навчитися його пародіювати, щоб повністю відтворити образ президента.

  • Це що, Зеленський?

  • Йому потрібно повчитися говорити у Володимира Олександровича;

  • Він знає на кого схожий?

  • Уже як рідний;

- пишуть користувачі Мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Володимир Зеленський зізнався,  яку слухає музику. Виявилося, окрім українських виконавців президент України обожнює одну з найпопулярніших рок-груп.