Неля Шовкопляс вийшла в прямий ефір із розбитим обличчям і зламаною рукою: що сталося (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська ведуча Неля Шовкопляс шокувала своїм зовнішнім виглядом у прямому ефірі. Знаменитість розповіла, що з нею трапилося і внаслідок чого в неї виявилося розбите обличчя та зламана рука. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Виявилося, Неля Шовкопляс зламала руку під час катання на велосипеді. Про цей випадок вона розповіла колегам - Людмилі Барбір та Єгору Гордєєву під час прямого включення в "Сніданок з 1+1".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телеведуча згадала, як разом із чоловіком Владом, з яким переживає складний етап у стосунках, каталася на велосипедах. Тоді Неля неправильно загальмувала - перетиснула передні гальма і перелетіла через кермо, впавши руками й обличчям на асфальт. Одразу після інциденту ведуча звернулася до лікарні, де медики надали першу допомогу та наклали гіпс.

Величезною недбалістю з мого боку було їздити без шолома. Тому що чоловік перед цим говорив мені вдягнути шолом, а мені хотілося красиво кататися на велосипеді. Ну тепер я красива з розбитим носом, губою, зі зламаною рукою, з ребрами, які болять, але з величезним життєвим досвідом - він мене тепер на все життя навчить, що бодай шолом треба вдягати. Можливо руки він би й не врятував від удару рукою, але з обличчям, мабуть, було б трішечки легше,

- ділиться Шовкопляс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше пластичний хірург підсумував, скільки Крістін Девіс витратила на уколи "краси" за останні 20 років. Виявилося, зірка "Сексу у великому місті"віддала чималі гроші, щоб зберегти молодість.