Фарбує губи й краде білизну: Олена-Крістіна Лебідь потішила здібностями своєї собаки (ЕКСКЛЮЗИВ)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

26 серпня відзначають Всесвітній день собаки. Для когось чотирилапі - друзі, для когось - як діти, а для когось і антистрес. Але головне, що для всіх вони повноцінні члени сім'ї. На честь такого позитивного свята ведуча проєкту "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, яка натякнула на своє заміжжя , розповіла HOCHU.ua про свого вихованця.

Олена-Крістіна Лебідь згадала, як прийняла рішення завести собаку. За словами ведучої, вона завжди мріяла про вихованця, але тільки під час локдауну зрозуміла, що готова приділити цьому свій час. До речі, ім'я для свого малятка Олена-Крістіна придумала ще до того, як вперше зустрітися з цуценям.

Собаки - це моя слабкість із дитинства. І я завжди знала: "Час прийде". Спочатку прийшло ім'я. Просто під час сніданку мене щось змусило сказати вголос: "Сара!" І ми зрозуміли, що в нас буде булька-дівчинка (усміхається). Коли ми побачили собак, то Сара одразу підкорила характером. Одна дівчинка на вісім хлопців у виводку. Під час нашого візиту до цуценят хлопчики намагалися її притиснути, але пузата принцеса дала по мордочках кожному. Це малятко - вогонь! Вона схопила мене за шнурки та потягнула за собою. Це Сара повела мене на повідку. Точніше, моє серце!

- згадує ведуча.

Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олена-Крістіна проводить із Сарою дуже багато часу. Їхнє дозвілля завжди максимально насичене розвагами, іграми та приколами. А ось після повернення з роботи на ведучу нерідко чекають "сюрпризи", які її улюблениця готувала, поки проводила час на самоті.

Смішні історії - це друге ім'я французьких бульдогів. Бо вони хрюкають, пукають, хропуть, як трактори. Пам'ятаю, якось приїхала я з роботи, а Сара, якій на той момент було вже вісім місяців, зустріла мене з нафарбованими червоною помадою губами. А по кімнаті були розкидані мої труси, ліфчики, топи. Таке відчуття, що мамзель збиралася на дискач, а я її застукала. Виявилося, що вона перевернула кошик із білизною для прання, на якому лежала моя косметичка. Я сказала: "Сара, ліфчики тобі зарано. Теж мені "бАгиня топлеса",

- сміється Олена-Крістіна.

Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли  про те, як Олена-Христина Лебідь  випадково зняла своє падіння . Зірка занадто захопилася стрибками на батуті, що не помітила, як опинилася на землі.  На щастя, відома телеведуча не постраждала, все обійшлося жартами від підписників.