До vs після: Саша Бо показала, як виглядала до пластичної операції (ФОТО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська блогерка Саша Бо, яка чекає на третю дитину, показала, який вигляд мала до пластичних операцій. Інфлюенсерка поділилася, результатами її перевтілення і порівняла їх з тим, як виглядала раніше. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Блогерка не приховує, що раніше намагалася змінити свою зовнішність філерами, тому часто зверталася по допомогу до косметологів. Однак накопичений результат від ін'єкцій її перестав влаштовувати, тому дівчина вирішила спробувати інший метод збільшення губ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У результаті восени минулого року Саша Бо звернулася до хірурга, щоб виправити форму губ і зробити їх більш пухкими. Тоді блогерка зробила операцію булхорн - процедуру, під час якої лікарі скорочують відстань між верхньою губою і носом. Таким чином губи стають не тільки пухкішими, а й набувають чіткішої форми.

Сама Саша Бо зазначає, що бачить колосальну різницю між тим, що було, і тим, який вигляд мають її губи після операції. Блогерка зізнається, що ефект від операції їй подобається набагато більше. А крім того, їй не доведеться періодично знову звертатися до косметолога, щоб "оновити" гіалурон.

Чік-чик і спокій на все життя. Не агітую робити пластичні операції, якщо що. Просто демонстрація. А щодо філерів подумайте і підійдіть до процедури свідомо, з думкою про зовнішній вигляд у майбутньому,

- зазначила Саша.

Фото: instagram.com/sashaabo
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що  Саша Бо пережила викидень.  Блогерка довго не розповідала про цю драму свого життя.