Не стало відомого актора та волонтера Михайла Кабанова. Названо причину смерті

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

1 вересня український інформаційний простір заполонила невимовно сумна новина. На 45-у році життя в інший світ відійшов відомий український артист, волонтер та колишній учасник колективу  "Оркестр Че" Михайло Кабанов.

Про це стало відомо з повідомлення на офіційній сторінці харківського видання "Люк" у Facebook. ЗМІ послалося на інформацію від друзів та колег Михайла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того про смерть актора та волонтера у коментарі Суспільному повідомив друг сім'ї Кабанових Михайло Озеров. Говориться, що причиною кончини чоловіка стала раптова зупинка серця. Редакція видання "Люк" оголосила збір коштів для допомоги вдові Михайла.

Наші щирі співчуття його сім'ї та друзям. Це велика втрата для харківського культурного ком'юніті та близьких людей. Подробиці щодо дати та місця прощання будуть повідомлені потім,

– ідеться в публікації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на війні загинув відомий український актор Філіп Віннер. Чоловік  майже 19 місяців вірою і правдою захищав Україну, однак вижити у цій війні йому не судилося. Філіпу було лише 31.