36-річна українка з Херсону перемогла у конкурсі краси у США та стала Місіс Світу 2023 (ФОТО)

Знаменитості

Богдана Карц

Головна редакторка

Нещодавно у Маямі відбувся конкурс краси “Місіс Світу 2023”. Участь у ньому брали близько сотні конкурсанток з різних країн. Однак перемогу здобула саме українка! HOCHU.ua розповідає, що про це відомо.

Місіс Всесвіт цьогоріч стала 36-річна Ірина Безсмертна із Херсона. Саме вона обійшла у фіналі росіянку й забрала головну корону Mrs. World International 2023.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хто така Ірина Безсмертна 

Ірина родом з Херсона. Народилася у багатодітній родині, в якій виховувалося 5 дітей. Після розлучення ще у студентські роки вона залишилася сама із малою дитиною, без грошей та роботи. За ці роки пройшла шлях “з нуля” до побудови власного бізнесу у рідному місті.

Згодом Ірина Безсмертна познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком-американцем і переїхала до США. Керувала бізнесом у Херсоні аж до його окупації вже зі Штатів.

Зараз, живучи в Америці, під час своїх інтервʼю для західних телеканалів, Місіс Світу 2023 активно освітлює війну в Україні. Свою історію вона описує так:

Я поїхала з України 4 роки тому. Там в мене залишилася уся моя родина - батьки, брати із сестрами та їхні родини. Ми були у щоці, коли дізналися про напад росії на Україну. Перші кілька тижнів я спала через день і то усього кілька годин. Через різницю у часі с США (7 годин), у Маямі наступала ніч, коли в Україну приходив ранок. Починаєш обдзвонювати рідних та друзів, чи все із ними добре, моніториш останні новини, намагаєшся допомогти морально, інформаційно і матеріально. Було зовсім не до сну.

Ми виходили на місцеві мітинги у підтримку України, намагалися зібрати якнайбільше людей і привернути увагу американців та американського уряду до нашої біди. У перші місяці від початку війни у нас вдома в Маямі жила подружня пара із Херсону, яка опинилася у США і не змогла повернутися додому на початку вторгнення агресора,

- розповідає Mrs. World International 2023.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зі слів Ірини, у Херсоні в неї залишився бізнес і чималий колектив. Однак із першим днем війни вона була змушена закрити офіс та магазин. Каже: роздала всі гроші, які були у наявності, своїм працівникам, щоб вони мали можливість виїхати. З тої пори її бізнес не працює.

Місіс Світу 2023 вважає, що “щастя не у кінцевій цілі, а у шляху її досягнення”. Тому вона не планує зупинятися на досягнутому і зараз зосереджена на подальшому саморозвитку та допомозі українцям.

Я планую брати від життя усе хороше, що буде приходити. Зараз в мене багато різноманітних дуже цікавих пропозицій. Наприклад, до мене вже звернулося декілька благодійних американських організацій, які допомагають Україні. Вони запропонували мені долучитися до їх команди і стати їх амбасадором. Разом ми зможемо зробити так багато добрих справ! В мене вже є ідеї, які я планую втілити у життя! Про це поділюся згодом!

- каже Ірина Безсмертна.

Додамо, що торік вона перемогла у конкурсі Місіс Америка, а вже у 2023 - здобула головну перемогу Mrs. World International 2023.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, хто представить Україну на міжнародному конкурсі краси Міс Всесвіт 2023. Відомо, що за своєю короною дівчина має прибути зі США, де, судячи з соцмереж, і готується до конкурсу.