Колишня Марка Куцевалова вийшла заміж: перші кадри з весілля Насті Талпи (ФОТО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська блогерка та фіналістка проєкту "Пара на мільйон" Настя Талпа вийшла заміж вдруге. Колишня обраниця коміка Марка Куцевалова поділилася кадрами з розкішного весілля, на яке були запрошені популярні інфлюенсери. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Минулої п'ятниці, 8 вересня, Настя Талпа вийшла заміж за бойфренда, якого довго приховувала від публіки. Обранцем флористки є Богдан Скальницький, прізвище якого вона взяла собі та вже перейменувалася в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/skalnytska.n
Фото: instagram.com/skalnytska.n

Відомо, що святкування відбулося в одному із заміських комплексів під Києвом, а серед гостей були не тільки близькі молодят, а й знамениті інфлюенсери, з якими дружить Настя Талпа. Так, на весіллі була блогерка Ксюша Манекен і ТікТокерша Елізабет, яка разом із нареченою брала участь у шоу "Пара на мільйон". А ось скандально відомий блогер Денис Повєткін і зовсім відзначився на заході, адже подарував парі лімузин. Варто зазначити, що він купив його, а не взяв в оренду.

Фото: instagram.com/skalnytska.n
Фото: instagram.com/skalnytska.n

Зазначимо, Настя Талпа прославилася після участі в проєкті "Пара на мільйон", у якому брала участь разом із гумористом Марком Куцеваловим. Після завершення шоу вони не коментували, що між ними, але підігрівали чутки, ніби закрутили роман. Однак їхні стосунки довго не тривали і незабаром у житті Насті з'явився Богдан Скальницький.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, зірка TikTok із "розпакувань" Даша Євтух вийшла заміж за депутата . Весілля пара зіграла в Полтаві, а сама блогерка поділилася яскравими враженнями від торжества.