Від зрадника до посміховиська. Після обшуків СБУ депутат Шуфрич став об'єктом для насмішок українців (ФОТО)

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вчора український інформаційний простір розірвала новина про вручення підозри народному депутату від проросійської політсили "опзж", діяльність якої заборонена в Україні. Українці почали масово реагувати на цю подію.

Мережа в буквальному сенсі слова, вибухнула від неймовірної кількості мемів про Шуфрича, після обшуків у його будинку. Основна причина жартів та глузувань громадськості полягає в тому, що Нестор Іванович у своїй оселі тримав багато речей запакованими в целофані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Соцмережі вибухнули мемами у відповідь на оголошення підозри Шуфричу. Одна із причин для насмішок – він тримав не розпакованими більшість речей у своєму помешканні. Напевно нардеп розумів, що користуватися ними йому не доведеться.

Українці також не могли звернути увагу на те, що будинок проросійського політика має всі ознаки щоб прирівнюватися до палацу.  Люди масово заявляють, що швидше за все Шуфричу доведеться здати все в назад в музей.

До прикладу, народ зачепила одна із люстр та фонтан у оселі Нестора Шуфрича. Цікаво, що фонтан взагалі був не розпакований.

Багато хто з користувачів резюмував, що Шуфрич має аристократичні амбіції. Відповідний мем на цю тему також є в наявності.

Щодо справи самої справи Шуфрича, то очікувано було доведено, що скандальний нардеп мав свої зв'язки із псевдореспубліками днр і лнр.  Працівники СБУ знайшли у політика один документ, на основі якого незаконним республікам могло надаватися право на автономію. Зокрема, документ являв собою своєрідну "концепцію", підписану лідером"опзж" Медведчуком.

Зазначимо, що нещодавно підозру вручили українському олігарху Ігорю Коломойському. Тепер же правоохоронці взялися за Шуфрича. Українці жартують над тим, що один чоловік пост здав, а інший прийняв.

Також зауважимо, що крім коштовного майна у будинку Нестора Шуфрича було знайдено символіку СРСР. Як і очікувалося, представник проросійської політичної сили є фанатом георгіївських стрічок, медалей радянського зразка, двоголових орлів. Такого добра у Шуфрича виявилося з головою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що після обшуку СБУ Інна Воронова вирішила "злити" ще одну блогерку, яка теж знімала роботу ППО. Блогерка відреагувала на те, що вона єдина з усіх блогерів, кому досі закидають зйомку роботи ППО в Києві.